AYURVEDA ERNÄHRUNG plus KOCHWORKSHOP

Eventinformationen

Dieses Event teilen

Datum und Uhrzeit

Beschreibung des Events

Beschreibung

WORKSHOP IN DEUTSCH und ENGLISCH

WOCHENEND-WORKSHOP

AYURVEDA ERNÄHRUNG plus KOCHWORKSHOP

(M O D U L 8 der Ayurveda-Yoga-Therapie Ausbildung von Ayu-Me, auch einzeln buchbar.)

-> Workshop in Deutsch und/ oder Englisch
-> Mit Zertifikat von AYU-ME und Rolling Tiger

Ayurveda Nutrition

For everyone who want's to learn about the knowledge of Ayurvedic Nutrition.

You will get to know, the main guidelines, how the Ayurveda System of nutrition really looks like, how to eat accordingly to your body type, how to include all the necessary tastes, improve your digestive fire and achieve an overall well being through food.

You will learn:

- How does Ayurveda-Nutrition work and the universal goals of Ayurveda Food.

- Food and it‘s Elements: Understanding the properties and qualities of food.

- Doshas and Food: Which food is meant for which Dosha and how to create balance with the knowledge of the Doshas and food qualities.

- Agni, the digestive fire: What does Agni stand for and how does it work. Relation between Agni and the elements.

- Taste in Ayurveda: How does taste relate with the elements and our digestive fire.

- Routine. Daily regiment and the Seasons: The inner and outer Dosha-Cycle. Which impact does time and season have.

- The 8 Meanings: Main facts and guidelines in Ayurveda Nutrition.

- The No-Go’s: Fixed rules and how they make major difference.

- Prabhava: Learn about Prabhava, special meanings of healing Foods in Ayurveda.

- Doshas and Season: How to balance and harmonize through food for different seasons according to the Dosha type.

- Yogic food and it’s relation with Ayurveda-Cuisine

-> For Nutritionists, for Yoginis and Ayurveda Practicioners and suitable for anyone who want's to learn how to nourish from within.

-> Times:
Saturday 10:00 - 18:00 (with lunchbreak)
Sunday: 10:00 - 16.00 (with lunchbreak)

FRÜHBUCHER: 240 Euro (bis 01. September)

NORMALES TICKET: 280 Euro (ab 01. September)

Julia:
*** Julia liebt und lebt Ayurveda seit über 8 Jahren.
Sie ist leidenschaftliche Ayurveda Praktikerin, Ayurveda Köchin, Ernährungs- und Gesundheitscoach - mit dem Fokus auf kraftvolle Erdung, ganzheitliches Wachstum, Balance und Heilung.

Ihr Wissen zu ayurvedischer Ernährungskunst und Stressmanagement hat sie an der Europäischen Akademie für Ayurveda, sowie an verschiedenen Ayurveda-Kliniken in Indien erlangt. Auf ihren vielzähligen Indienreisen hat sie ihren tiefen Einblick in ayurvedische Heilkünste und Entspannungstechniken vertieft. Seit 2 Jahren kocht Julia für Yoga-Events und für die Panchakarma-Kuren von Manuela Heider de Jahnsen.

Herzstück ihrer Arbeit legt Julia in Frauenarbeit. In der Kombination von Ayurveda mit Energetischer Frauenarbeit kann der Weg in eine tiefe und nachhaltige Transformation, Heilung und Balance mit dem zyklischen System Ayurveda möglich werden. All dieses gibt Julia in ihrem Projekt rolling tiger weiter.

Mehr Infos auf www.rollingtiger.org und http://www.ayu-me.com/


Datum und Uhrzeit

Dieses Event speichern

Event gespeichert